Sök Meny
Såld

Ödeshög / Vernersborg 1

Hus med lantligt läge ca 500 meter från Vätterns strand

Strax söder om Ödeshög finns detta lite udda hus med adress Vernersborg 1. Bostaden har används som åretruntboende men med sitt läge passar det även för den som söker ett sommarhus. Ursprungligen har det varit ett tvåfamiljshus men har under senare år varit bostad åt en familj. Stor härlig trädgårdstomt med ett flertal uthus där den tidigare ägaren haft bland annat ett mindre stall. Från tomten finns en stig som leder direkt ned till Vättern. Närområdet erbjuder ett stort utbud av utflyktsmål och fritidssysselsättning , exempelvis Gränna, Omberg, badplatser och flertalet kulturhistoriska sevärdheter.

Sponsrade länkar
Ödeshög
Vernersborg 1
Slutpris: 590 000 kr
Boarea/biarea: 130/10 kvm
Driftkostnad: 17 314 kr/år
Tomtarea: 2 180 kvm
Rum: 5 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Östergötland / Ödeshög