Vernersborg 1 / Ödeshög

Hus med lantligt läge ca 500 meter från Vätterns strand

Slutpris
590 000 kr
Boarea/biarea
130/10 kvm
Driftkostnad
17 314 kr/år
Tomtarea
2 180 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Sväm Vernersborg såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Ödeshög samt även på Sväm Vernersborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sväm Vernersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax söder om Ödeshög finns detta lite udda hus med adress Vernersborg 1. Bostaden har används som åretruntboende men med sitt läge passar det även för den som söker ett sommarhus. Ursprungligen har det varit ett tvåfamiljshus men har under senare år varit bostad åt en familj. Stor härlig trädgårdstomt med ett flertal uthus där den tidigare ägaren haft bland annat ett mindre stall. Från tomten finns en stig som leder direkt ned till Vättern. Närområdet erbjuder ett stort utbud av utflyktsmål och fritidssysselsättning , exempelvis Gränna, Omberg, badplatser och flertalet kulturhistoriska sevärdheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration