Sök Meny
Såld

LINKÖPING / Vreta Kloster - Gullberg / Hornstäve Skogelund 1

Välskött familjevilla med öppen planlösning och härlig trädgård med sköna uteplatser.

Välkommen till en mycket välskött och underhållen familjevilla på bekvämt pendlingsavstånd till Linköping. Hornstäve Skogelund ligger strax efter Gullberg mot Fornåsa. Här finner ni er egen oas med grönskande uppvuxen trädgård och sköna uteplatser i västerläge. Bostadshuset erbjuder stora öppna sociala ytor för trevlig samvaro, såväl till vardags som till fest. På entréplanet finns ett stort vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot köket och en centralt placerad braskamin, kök, ett sovrum samt ett fräscht helkaklat våtutrymme. En trappa upp finns ytterligare ett sällskapsrum, ett lyxigt hemmaspa med bastu samt två bra sovrum. Ett underbart hus för den som önskar att bo utanför stadens brus men med all bekvämlighet inom kort räckhåll.
Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
LINKÖPING / Vreta Kloster / Gullberg
Hornstäve Skogelund 1
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 162 kvm
Driftkostnad: 31 642 kr/år
Tomtarea: 1764 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Östergötland / Vreta Kloster /