Hornstäve Skogelund 1 / Gullberg / Vreta Kloster / LINKÖPING

Välskött familjevilla med öppen planlösning och härlig trädgård med sköna uteplatser.

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
31 642 kr/år
Tomtarea
1 764 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Hornstäve Skogelund 1 såldes av oss 2017-06-07. Se alla våra försäljningar i Vreta Kloster

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket välskött och underhållen familjevilla på bekvämt pendlingsavstånd till Linköping. Hornstäve Skogelund ligger strax efter Gullberg mot Fornåsa. Här finner ni er egen oas med grönskande uppvuxen trädgård och sköna uteplatser i västerläge. Bostadshuset erbjuder stora öppna sociala ytor för trevlig samvaro, såväl till vardags som till fest. På entréplanet finns ett stort vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot köket och en centralt placerad braskamin, kök, ett sovrum samt ett fräscht helkaklat våtutrymme. En trappa upp finns ytterligare ett sällskapsrum, ett lyxigt hemmaspa med bastu samt två bra sovrum. Ett underbart hus för den som önskar att bo utanför stadens brus men med all bekvämlighet inom kort räckhåll.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration