Oröd 1294N

Oröd 1294N

Slutpris

1 720 000 kr


Broby - Tydingesjön— Broby— Östra Göinge

Oröd 1294N


Slutpris
1 720 000 kr

Broby - Tydingesjön— Broby— Östra Göinge

Sjönära fritidshus på ostört och naturskönt läge vid Tydingesjön!

En fin plats på jorden! Med badrocksavstånd till sjön och ett mycket fint läge, inbäddat i naturen, ligger denna fastighet. Den har ett gott skick såväl interiört som exteriört. Ett ljust inre med vitvaxade golv, panel på väggar och tak och en hänförande sjöutsikt samsas med ett välvårdat yttre av ljust grå träpanel och generös altan. Sjön erbjuder både bad, paddling, båtliv och fiske. Vintertid finns möjlighet för skridskoåkning. På plockavstånd från solstolen finns gott om blåbär och i träden finns ett rikt fågelliv med bland annat Kattuggla, Morkulla och Taltrast.
I år har man anlagt ny djupborrad brunn och nytt avlopp med minireningsverk. Samtliga vatten- och avloppsledningar är utbytta och större delen av elledningarna är även de nya. Fiber finns i fastigheten via fiberföreningen i området.

Här är det bara att flytta in och börja njuta.


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
11 860 kr/år
Tomtarea
1 702 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.