Oröd 1294N / Broby - Tydingesjön / Broby / Östra Göinge

Sjönära fritidshus på ostört och naturskönt läge vid Tydingesjön!

Slutpris
1 720 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
11 860 kr/år
Tomtarea
1 702 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Oröd såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Broby samt även på Oröd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broby - Tydingesjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fin plats på jorden! Med badrocksavstånd till sjön och ett mycket fint läge, inbäddat i naturen, ligger denna fastighet. Den har ett gott skick såväl interiört som exteriört. Ett ljust inre med vitvaxade golv, panel på väggar och tak och en hänförande sjöutsikt samsas med ett välvårdat yttre av ljust grå träpanel och generös altan. Sjön erbjuder både bad, paddling, båtliv och fiske. Vintertid finns möjlighet för skridskoåkning. På plockavstånd från solstolen finns gott om blåbär och i träden finns ett rikt fågelliv med bland annat Kattuggla, Morkulla och Taltrast.
I år har man anlagt ny djupborrad brunn och nytt avlopp med minireningsverk. Samtliga vatten- och avloppsledningar är utbytta och större delen av elledningarna är även de nya. Fiber finns i fastigheten via fiberföreningen i området.

Här är det bara att flytta in och börja njuta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration