Sök Meny
Såld

Kristianstad - Parkstaden - Egna Hem / Almvägen 19 A

Etta med balkong och möjlighet att sätta sin egen prägel!

Längtar du efter ditt första egna boende? Då har du kommit rätt. Till Almvägen 19A välkomnas du av denna trivsamma enrummare väl värt ett besök. Lägenheten fördelar sig på ca 35 väldisponerade kvadratmetrar och erbjuder ett trivsamt boende där livet kan ta fart. Ett kök med plats för ett mindre matbord. Rummet är stort nog med plats för både säng, soffgrupp samt mediamöblemang. Utöver detta erbjuder lägenheten ett badrum och en praktisk hall med förvaring. En inre reparationsfond finns att ta del av om 12 000 kr för den som vill sätta sin egen prägel på boendet! Fastigheten är lugnt belägen med ett centrumnära läge och ett stenkast bort ligger Björket för sköna joggingturer. Men ska du bara ner till mataffären behöver du knappt ta på dig jackan. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Parkstaden - Egna Hem
Almvägen 19 A
Slutpris: 505 000 kr
Boarea: 35 kvm
Avgift: 2 198 kr/mån
Driftkostnad: 310 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Almvägen