Stationsvägen 19 / Västra Ingelstad / Vellinge

Välkommen till gamla lanthandeln i Västra Ingelstad!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
271/132 kvm
Driftkostnad
66 191 kr/år
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2018-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Stationsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Ingelstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den gamla lanthandeln som ägts av samma släkt i generationer söker ny ägare! Mitt inne i Västra Ingelstad ligger detta fantastiska hus som väntar på att få bli renoverat med varsam hand. Fina detaljer finns bevarade såsom kakelugnar, dekorativa fönster, stuckaturer, höga fotlister, högt i tak, höga innerdörrar till salarna och en punschveranda med utsikt över den lummiga trädgården. Omfattande renovering krävs invändigt. På fastigheten finns även en stor förrådsbyggnad med garage. Västra Ingelstad är en attraktiv ort i Vellinge kommuns östra delar med Pågatågsstation bara 2 minuter från huset för vidare färd mot Trelleborg och Malmö via Hyllie. Förskola och skola finns på gångavstånd. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration