Sök Meny
Såld

Åkersberga - Mjölkö / Badbergsstigen 20

Charmigt friköpt fritidshus på Mjölkö! Besiktigat!

Välkommen till ett trevligt fritidshus på Mjölkö! Huset har två sovrum, vardagsrum, kök samt dusch och tvättstuga med egen ingång. Extra byggnader som vedskjul, förråd samt utedass. Här finns en härlig altan under tak med skymt av havet. Det är en grönskande tomt med både fruktträd och berg och ligger någon minuts promenadavstånd till bad och bryggor.
Till Mjölkö tar du dig enklast med Waxholmsbåten från Strömkajen på ca 2h , annars tar det ca 5 min med egen båt till Lervik där det finns bilparkering. Mjölkö är känt för sitt traditionella midsommarfirande med spelmän och dans runt midsommarstång och då ön besöks av turister, vänner och släkt till de som bor här. Under sommaren så är även puben öppen. Som fastighetsägare på Mjölkö får ansöka om båtplats hos hamnkaptenen.

Då fastigheten är en gåva kommer den att säljas med friskrivningsklausul. Större delen av bohaget medföljer i överlåtelsen.

Sponsrade länkar
Åkersberga / Mjölkö
Badbergsstigen 20
Slutpris: 1 960 000 kr
Boarea: 24 kvm
Driftkostnad: 9 936 kr/år
Tomtarea: 2080 kvm
Rum: 2 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-11-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Badbergsstigen