Badbergsstigen 20 / Mjölkö / Åkersberga / Österåker

Charmigt friköpt fritidshus på Mjölkö! Besiktigat!

Slutpris
1 960 000 kr
Boarea
24 kvm
Driftkostnad
9 936 kr/år
Tomtarea
2 080 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2016-11-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Badbergsstigen såldes av oss 2016-11-25. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Badbergsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trevligt fritidshus på Mjölkö! Huset har två sovrum, vardagsrum, kök samt dusch och tvättstuga med egen ingång. Extra byggnader som vedskjul, förråd samt utedass. Här finns en härlig altan under tak med skymt av havet. Det är en grönskande tomt med både fruktträd och berg och ligger någon minuts promenadavstånd till bad och bryggor.
Till Mjölkö tar du dig enklast med Waxholmsbåten från Strömkajen på ca 2h , annars tar det ca 5 min med egen båt till Lervik där det finns bilparkering. Mjölkö är känt för sitt traditionella midsommarfirande med spelmän och dans runt midsommarstång och då ön besöks av turister, vänner och släkt till de som bor här. Under sommaren så är även puben öppen. Som fastighetsägare på Mjölkö får ansöka om båtplats hos hamnkaptenen.

Då fastigheten är en gåva kommer den att säljas med friskrivningsklausul. Större delen av bohaget medföljer i överlåtelsen.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration