Mistelvägen 7

Mistelvägen 7

Slutpris

2 500 000 kr


Hacksta— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Mistelvägen 7


Slutpris
2 500 000 kr

Hacksta— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Äldre villa på stor vacker trädgårdstomt nära centrum o skog

I lugna och centrumnära Hacksta finns här en stor uppvuxen trädgårdstomt med ett funktionellt äldre mindre hus. Entréplan med stort vardagsrum där ljuset flödar in från flera fönster och den murade öppna spisen med insats ger härlig värme och känsla när det behövs. Kök med matplats och utgång till en av de många uteplatserna där du njuter både sol och skugga under hela dagen. Stort sovrum med flertal garderober samt mindre duschrum. På nedre finns två genomgångsrum med mindre fönster fullt möjliga att inreda till allrum och sovrum. Tvättstuga, dusch och bastu samt egen utgång till trädgården. Inglasat uterum. På fastigheten finns äldre förrådsbyggnad och cykelskjul. En prunkande trädgård från tidig vår till sen höst med allt vad du kan önska och behöva. Fruktträd och bärbuskar av många sorter. Vacker uppfart till grusad parkering med plats för flera bilar. Absolut närhet till Hackstaskogen med motionsspår, busshållplats och promenad samt cykelavstånd till både förskolor, skolor centrum och mataffärer. Varmt välkomna!


Boarea/biarea
61/61 kvm
Driftkostnad
27 737 kr/år
Tomtarea
2 385 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2016-05-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.