Murkelvägen 164

Murkelvägen 164

Slutpris

3 750 000 kr


Skånsta— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Murkelvägen 164


Slutpris
3 750 000 kr

Skånsta— Åkersberga— ÖSTERÅKER

Stort hus med nytt tak & nytt badrum

Alla lika men ändå olika. Varmt välkomna till denna inbjudande villa med gott om sällskapsytor och många rum. På plan insynsskyddad trädgårdstomt med inglasat altan njuter du solen från morgon till kväll, från tidig vår till sen höst. Interiört välkomnas vi till mellanplan med praktiskt inrett kapprum, renoverat kök öppet mot rymlig matplats i absolut närhet till vardagsrummet. Ett stort sovrum och nybyggt helkaklat duschrum i kombination med tvättstuga.
Övre plan med ett stort sovrum och lika stort allrum, fullt möjligt att avdela för ytterligare sovrum, öppet tak i nock. Här på övre plan är det förberett för VA om man önskar ytterligare badrum. Nedre plan i soutterräng med utgång till plan trädgård med gott om bärbuskar. Ytterligare stort allrum, två sovrum samt helkaklat badrum med bubbelbad. Flertal förråd och verkstad. Lugnt bilfritt barnvänligt område nära flertal förskolor och skolor, buss och ICA butik. Varmt välkomna!


Boarea/biarea
160/24 kvm
Driftkostnad
41 200 kr/år
Tomtarea
465 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.