Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
NACKA / Älta / Hedvigslund
Hasselnötsvägen 57, 1 tr
Boarea: 48,3 kvm
Avgift: 4 234 kr/mån
Driftkostnad: 812 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)

NACKA / Älta - Hedvigslund / Hasselnötsvägen 57, 1 tr

Ljus & fräsch 2:a med balkong

Välkommen på visning av denna välplanerade 2:a med ett centrumnära läge i populära Älta. Bostadens 48 kvm är väldisponerade och erbjuder en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Genomgående vita väggar och fina golv. Härliga fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp och bostaden en ljus och luftig känsla. Rymligt sovrum och helkaklat duschrum med tvättmaskin. Balkong i sydost med förmiddagssol. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd. P-plats ingår. I ett barnvänligt och trevligt område ligger denna bostadsrättsförening med charmiga hus i två plan belägna på återvändsgata nära natur, förskola, skola och bra kommunikationer till bl.a Slussen och Gullmarsplan.

Sponsrade länkar
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Älta Ishall
Älta Ishall
Stavsborgs BP
Stavsborgs BP
Älta Tennishall
Älta Tennishall
Älta IP
Älta IP
Utegym vid Älta IP
Utegym vid Älta IP
Hellasgården
Hellasgården
Saniflo
Annons

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entréhall:
  Ljus och luftig entréhall med plats för avhängning till vänster om entrén. Till höger, ingång till duschrum följt av dörr in till en walk-in-closet. Vitmålade väggar och mörk klinker med elburen golvvärme som fortsätter in i kök. Rakt fram når man den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

  Duschrum:
  Vita stora kakelplattor på vägg och antracitgrå klinker med elburen golvvärme. Duschhörna bakom välvda klarglasväggar. Handfat på kommod, wc och spegelskåp med belysning. Här finns även en vattenburen handdukstork och även en toppmatad tvättmaskin.

  Walk-in-closet:
  Vitmålade väggar och klinker på golv. Plats för både liggande och hängande förvaring.

  Kök:
  Vita köksluckor med handtag i rostfritt, diskbänk med dubbla hoar och vitt kakel ovan bänkar. Belysning ned över bänkarna. Maskinellt erbjuder köket kombinerad kyl och frys, spis med häll och fläktkåpa. Matplats för fyra till sex personer vid fönster ut mot balkongen och det trivsamma området utanför. Vitmålade väggar och klinker med golvvärme även här.

  Vardagsrum:
  Ljust och luftigt vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett. Fönster mot den lugna områdesgatan utanför skänker vardagsrummet rikligt med ljus. Här finns plats för soffgrupp och fåtölj. Från vardagsrummet, ingång till sovrum.

  Sovrum:
  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Längst ena väggen garderober med spegeldörr och vita skjutdörrar. Fönster med samma utsikt som i vardagsrummet. Vitmålade väggar och ekparkett även här.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  48,3 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  2 av 2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1992
 • Värme och ventilationsanl.
  Gemensam elpanna, luftvärmepump. Finns i en undercentral i tvättstugan.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  164 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2009-04-21
 • Besiktningsman
  Johan Darvelid
TV/Internet
 • Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 224 kr/mån för gruppanslutning till Telia Triple Play.
Balkong
 • Från köket når man en balkong i sydost med förmiddagssol. Plats för mindre sittgrupp eller cafébord allt efter eget tycke och smak. Trall på golv. Härifrån har man fin utsikt över området.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
Övrigt
 • Vitvaror
  2015
  Tvättmaskin, Whirlpool
  Fläktkåpa, Villavent
  Spis med häll, Electro Helios

  2011
  Kyl/frys, Whirlpool

  Renoveringar
  2015
  Installation av tvättmaskin
  Garderober i sovrum
  Garderobsinredning i walk-in-closet

  Renovering av duschrum ( tidigare ägare )
  Parkettgolv i vardagsrum
  Parkettgolv i sovrum
Ekonomi
 • Avgift
  4 234 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och p-plats. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 224 kr/mån för gruppanslutning till Telia Triple Play.
 • Försäkring
  232 kr/mån
 • Hushållsström
  356 kr/mån
 • Telia Triple Play
  224 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  812 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Kommentarer driftkostnad
  Kostnaden för försäkring är inkl. lösöre samt drulle. Detta hushåll består av 2 vuxna som under ett år förbrukar ca 3 800 kWh i hushållsel. Driftkostnaden är hämtad från säljaren och ej ytterligare kontrollerad.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  1,75494
 • Andelstal insats
  1,75494
 • Pantsättning
  Bostadsrätten är pantsatt vilket innebär att säljaren har tagit lån med lägenheten som säkerhet. Dessa lån löses dock i sin helhet eller byter säkerhet i samband med tillträdet.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hasselnöten. I föreningen finns 50 lägenheter.
 • Allmänt
  Fastigheterna uppfördes av AB Borätt (JM) och byggdes under 1992/1993. I februari 2007 köpte 41 st av lgh i parhusen ut sig ur föreningen och tillsammans bildades en samfällighetsförening för park och vägområdena.
  Brf Hasselnöten har totalt 50 st lägenheter. 2 st i parhus samt 48 st lägenheter fördelade på sex stycken flerbostadhus med storleken 1,5 rum, 2 rum och 4 rum etage. Alla lägenheter i flerfamiljshusen har balkong eller uteplats.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Ett barnvänligt och trevligt område med parhus och låga lägenhetshus om vartannat. Lekplats i området. Cykelförråd vid entrén. Soprum med hushållssopor, pappershantering och lättare elavfall och tvättstuga strax bredvid huset. Parkering som följer med lägenheten samt 9 gästparkeringar i området.
Området
 • Området:
  Naturreservaten på promenadavstånd bjuder på vackra promenadstråk och bra motionsspår och skogar fyllda av svamp, blåbär och lingon. Stigen runt Ältasjön är en populär och vacker promenadslinga. Täta busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan, bara några minuters promenad från huset. Älta kulturknut uppe i Älta Centrum, en kortare promenad bort, erbjuder generöst med fritidsaktiviteter för alla åldrar. Älta Centrum har även mataffär med postverksamhet, restauranger, apotek, vårdcentral, bibliotek, frisör, café, gym m m. Älta fritidsgård uppe i centrum, är också populärt och välkomnar ungdomar från sjätte klass. Då kommunen har en beslutad detaljplan för Älta Centrum som beskriver en förtätning av centrum med både bostäder och kommersiella fastigheter, kommer serviceutbudet i närområdet att öka. Älta satsar mycket på idrott och är stolta över sin fina ishall, Älta IP med både grus- och gräsplaner, ett flertal fotbollsplaner till runtom i Älta samt en tennishall. Hellasgårdens frilufts- och rekreationsområde ligger ca 5 minuter bort med bil och ett flertal badsjöar runtom och i Älta finns på gång- och cykelavstånd. Hälsokällan vid Sandasjön mellan Älta och Hellas är ett uppskattat utflyktsmål. Ca 10 minuter med bil till Sickla Köpkvarter och några minuter till, bort till Nacka Forum. Gillar man utförsåkning, är den närliggande Hammarbybacken ett bra alternativ, eller så ger man sig ut i längdspåren i Nackareservatet en bit ifrån huset. Man tar sig på cykel till Strålsjön eller vidare ned till havsbadet i Erstavik. I den närliggande grannkommunen Tyresö finns ytterligare ett köpcentrum, en 18-hålsbana för den golfintresserade, en populär ridklubb för den hästintresserade, badmintonhall samt ett nyligen upprustat badhus med äventyrsbad.

  Sjöar:
  Sjöarna i närheten är förutom Ältasjön med badmöjligheter är även Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet.

  I Älta Centrum finns idag följande service:
  Apotek Hjärtat, Bibliotek, kulturhuset Älta Kulturknut, fritidsgård, Helsa vårdcentral med BVC och MVC, Älta Salongen, ICA Färskvaruhall med postservice, Peking 2 (restaurang), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Älta Träffen (restaurang), Fiorista (blomsterhandel) samt Mäklarhuset.

  Ett större utbud av affärer och restauranger finns i Tyresö Centrum ca 5 minuters bilväg bort eller Sickla köpkvarter ca 10-15 minuter bort.

  Kommunikationer:
  Bra bussförbindelser finns från Älta till Slussen med buss 401 och mot Gullmarsplan buss 801. Buss 821 går från Nacka Sjukhus, genom Älta vidare till Tyresö. Buss 840 går från Handenterminalen genom Älta och vidare till Nacka Strand och nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter.

  De skolor som finns i Älta är:
  Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6
  Älta skola med årskurser F-6
  Stavsborgsskolan med årskurser F-9
  Inspira med årskurser F-1
  Mer information hittar ni på www.nacka.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Hasselnötsvägen