Fjugestagränd 1, 3 trp / Ormkärr / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
1 870 000 kr
Referensnummer
67 025
Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 918 kr/mån
Driftkostnad
397 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
3 våningshus
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjugestagränd 1, 3 trp såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormkärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med fri utsikt och fönster i flera väderstreck. Hela lägenheten är i mycket fint skick och med en yteffektiv planlösning. Lägenheten har renoverats de senaste åren med bl.a helt nytt kök.
Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger lägenheten ett ljust och luftigt intryck. Härifrån nås också balkongen. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Gröna lugna omgivningar och nära Ormkärrsskolan. Välskött förening i populära Ormkärr. Närhet till både Hagsätra C och tunnelbanan. Högdalens centrum finns även inom räckhåll.
Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.