Sök Meny
Såld

Blidö / Förängsudden 223b

2414 kvm tomt med närhet till havet, egen båtplats vid samfälld brygga.

Längtar du efter att bygga ditt eget drömhus med närhet till havet och med tillgång till båtplats? Välkommen då till dessa fyra trevliga tomter vid vackra Förängsudden på Blidö. Tomterna ligger med viss havsutsikt i närheten av Östersjön, där man har tillgång till närbelägen brygga med båtplats.

Tomterna ligger utanför detaljplan vilket gör att byggnation sker i samråd med byggnadsnämnden. Vatten och el finns draget till tomtgräns. Anslutningsavgift för vatten ingår, övriga anslutningar samt avloppsreningsverk på fastigheten ska installeras och bekostas av köparen. Infiltration via gemensamhetsanläggning. Fiber draget till tomtgräns. Geotekniskt undersökning ej genomförd.

Varmt välkomna på visning!

I samband med försäljningen av dessa tomter kommer vi även starta försäljningen av 4 exklusiva och arkitektritade klipphus med hänförande utsikt över Svartlögafjärden.

Sponsrade länkar
Blidö
Förängsudden 223b
Slutpris: 1 195 000 kr
Tomtarea: 2414 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Blidö 1:755
Såld: 2017-04-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Blidö / Förängsudden

Andra liknande sålda bostäder