Söderberga allé 62, 3 tr / Bromma - Söderberga allé / Bromma / Stockholm

Välplanerad fyra med två badrum och inglasad balkong!

Slutpris
3 060 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 835 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2018-04-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Söderberga allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen fyra om 105 kvadratmeter med en fantastisk inglasad balkong som förlänger säsongen. Bostaden har en trevlig och social planlösning samt stora fönsterpartier vilket skänker ett fint ljusinsläpp igenom hela lägenheten. Här erbjuds tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, två badrum, trivsamt och ljust kök som inrymmer matgrupp för ca 4-6 personer. Bra med förvaring via en klädkammare samt ett externt förråd på vinden. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende. Belägen i Brf Soltunet med god ekonomi och välskötta fastigheter. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Mycket populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, matbutik, grönområden och promenadstråk. På gångavstånd når du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat affärer, restauranger och biograf. Denna bostad måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration