Sparrtorpsvägen 13

Sparrtorpsvägen 13

Slutpris

1 050 000 kr


Edsbro— Norrtälje

Sparrtorpsvägen 13


Slutpris
1 050 000 kr

Edsbro— Norrtälje

Charmig trädgårdsidyll i avskilt läge

Alla trädgårds- och naturälskares dröm, en plan och bördig tomt där du kan odla allt från grönsaker och bär till blommor. Tomten har stora, fria ytor, rabatter och stenpartier du kan förvalta eller utveckla tomten helt efter egna önskemål. Ett skogsparti med vilda blommor och lövkompost samt en äng med sommarblommor finns också på tomten. Skogen finns runt knuten och är rik på både bär och svamp. Allt är möjligt på denna idylliska oas i helt avskilt läge där solen lyser från morgon till kväll.

Huvudbyggnaden är på 32 m² som fördelar sig på ett stort, ljust vardagsrum, sovrum för två bäddar och ett mindre kök. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de två fönstren i rummets yttre hörn, där det finns plats för både soffgrupp och matplats. Charmen höjs ytterliga av den öppna spisen i husets mitt. Sovrummet ger en somrig känsla med plats för två sängar och två garderober. Ett kök med originalinredning från 1960-talet stämmer väl överens med husets karaktär och fyller sin funktion då spis, kyl/frys, diskbänk och vatten finns tillgängligt. I anslutning till huvudbyggnaden finns en mindre altan under tak.

På fastigheten finns en gäststuga med ett gästrum som har plats för två sängar och två garderober, på gaveln finns utedass och vattenpump. Här finns också en förrådsbyggnad på ca 14 m² lämplig för trädgårdsredskap och annan förvaring.

Fint bad finns i sjön Gisen ca 3 km bort. Till Edsbro är det knappt 3 km och där finns livsmedelsbutik, restaurang och bygghandel. Närmaste busshållplats är ca 500 m bort.


Boarea
32 kvm
Driftkostnad
6 628 kr/år
Tomtarea
2 670 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.