Stora Gungans Väg 17 / Enskede / Stockholm

Stor 2:a med Sekelskiftescharm!

Slutpris
3 125 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
2 484 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Gungans Väg såldes av oss 2018-12-17. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Stora Gungans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljs denna fina sekelskiftestvåa på Stora Gungan, en av Stockholms äldsta bostadsrättsföreningar. Här får du en lägenhet med den gamla charmen bevarad såsom fina trägolv, spröjsade fönster, spegeldörrar och mycket mer.

Lägenheten har ett stort kök med plats för 4-6 sittande och gott om förvaring. Stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt ett sovrum.

De vackra husen från 1925 omgärdar föreningens underbara trädgård. Här bor du mitt i Gamla Enskedes villaidyll, men har bara ett stenkast till tunnelbana, stor matbutik, Sandsborgsbadet, trevliga restauranger, bageri, bibliotek och mycket mer. Ett unikt boende för den som vill ha det bästa av två världar. Bara 10 minuter till city och en grönskande trädgård med blomsterprakt, fruktträd, bärbuskar och syrener utanför köksfönstret. Gamla Enskede ligger nära både natur och innerstad. På promenadavstånd ligger Nytorpsgärde med gratis utomhusbad. Skogen och badsjöar finns också på promenad- och cykelavstånd.

I trädgården finns plats att vistas i stora sällskap eller i avskildhet. För barnen finns en fin lekplats och gott om utrymme att både sparka boll och klättra i träd. På vintern kan man åka skridskor och grilla korv vid den lilla skridskobanan som om kvällen är upplyst av en stämningsfull ljusslinga. Föreningen har även en hel del gemensamhetsutrymmen såsom fyra tvättstugor, gemensamhetslokal där man kan ha fest, bastu med dusch, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och utrustad snickarbod.

Här får du ett boende som erbjuder livskvalité för både gammal och ung, under sommar såväl som vinter.

Lågt belånad förening med låga avgifter!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration