Utansjövägen 7 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
8 800 000 kr
Boarea/biarea
190/15 kvm
Driftkostnad
34 259 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Utansjövägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Utansjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett vackert hus med fina originaldetaljer i kombination med modern standard, lugnt barnvänligt beläget på skafttomt som omgärdas av liguster- och syrenhäck. Sommartid är tomten om 869 kvm en grön insynsskyddad oas.

När man går genom huset möter man vackra tidstypiska detaljer som blyinfattade fönster, öppna spisar och smidesräcken. Till detta har man adderat en modern interiör med snyggt kök, vackra golv och ljus interiör. Den tillbyggda ateljén är ett av de vackraste rum vi någonsin sett i Enskede med omnejd! Huset är med fyra sovrum och tre sällskapsrum ett hus som passar för såväl vardag som fest.

Här bor man på en liten kulle vilket gör att tomten har sol från morgon till kväll.
Det barnvänliga läget förstärks genom att Utansjövägen är en av Sturebys minst trafikerade vägar, ändå nära till tunnelbana, bussar och ut till större vägar som t.ex. Örbyleden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.