Yrkesvägen 17 / Enskede / Stockholm

Yrkesvägen 17 - 1:a m Sekelskiftescharm!

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
1 263 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Yrkesvägen såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Yrkesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftesetta med mycket charm som fina trägolv, spröjsade fönster, speglar i dörrarna och mycket mer. Lägenheten är optimalt planerad med ett pentry som går att stänga om. Rymligt rum med plats för soffhörna, matbord med plats för 4-8 sittande, säng och en bokhylla.

Fantastisk föreningen som bildades anno 1925 då huset byggdes. Här har man en mycket stor trädgård som saknar motstycke med flera uteplatser runtomkring. Här finns många olika fruktträd som äppel-, körsbärs- och päronträd. För den som önskar finns en stor grusad plan där man kan ha fest som omgärdas av trevlig belysning i träden. På vintern blir grusplanen en isbana där man kan åka skridskor.

Föreningen har en hel del gemensamhetsutrymmen så som 4 tvättstugor, gemensamhetslokal där man kan ha fest, bastu med dusch samt cykel- och barnvagnsrum.

Endast 1459 kr i lån per kvm!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration