Filipstadsbacken 46, 1 tr ned / Farsta / Stockholm

Öppen planlösning

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
174 235
Boarea
57.5 kvm
Avgift
2 882 kr/mån
Driftkostnad
430 kr/mån
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Filipstadsbacken 46, 1 tr ned såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna perfekta tvåa om 57,5 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt och luftigt vardagsrum med två ljusinsläppande fönsterparti två vädersträck. Perfekt och trevligt arbetskök med bra bänkytor och god förvaring. Trevligt och rofyllt sovrum med garderober samt bra klädkammare. Rymligt helkaklat wc-badrum. Lågt skuldsatt förening med extremt bra ekonomi. Attraktivt belägen med närhet till pendeltåg samt buss till Farsta centrum. Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.