Russinvägen 85 / Hökarängen / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 140 000 kr
Referensnummer
172 881
Boarea
74 kvm
Avgift
3 793 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-07-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Russinvägen 85 såldes av oss 2014-07-28. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och bra planerad 3:a med fritt läge!

Fastigheten är belägen på en höjd; ingen genomfartstrafik. Barnvänligt område med lekplats och grillplats på innergården. Närhet till förskola och skola samt promenadavstånd till insjö med badplats samt grönområden.

Rymligt vardagsrum med parkettgolv, stort fönsterparti och utgång till stor solig balkong i söder, kök med matplats för ca 6 personer och två sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Badrummet är renoverat i modern stil med mörkgrå golvklinker och vitt kakel.

Promenadavstånd till Hökarängsplan, här hittar du all service du behöver. Här finns konditori, café, restauranger, torghandel och flera livsmedelsbutiker. Här finns även Hökarängens t-bana som tar dig till city på 20 minuter och in till Södermalm på 15 minuter. Dessutom är det bara en dryg kilometer till Farsta centrum med sina 150-butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.