Blå blomvägen 6 A / Charlottendalshöjden / Gustavsberg / Värmdö

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
120 808
Avgift
3 802 kr/mån
Driftkostnad
405 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blå blomvägen 6 A såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Gustavsberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Charlottendalshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och fräsch 2:a om 57 kvm högst upp i huset med fritt ogenerat hörnläge! Lägenheten har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perkettgolv, genomgående ljusa färger och trevliga materialval. Sovrum med klädkammare, ljust vardagsrum med utgång till stor balkong, välplanerat kök och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Trivsamt boende i skärgårdsmiljö alldeles intill Värmdö marknad med vackra promenadstråk inpå knuten och med gångavstånd till Gustavsbergs hamn, centrum och direktbuss till slussen på ca 20 min.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.