Klubbacken 18 / Mälarhöjden / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 880 000 kr
Referensnummer
143 347
Boarea
40 kvm
Avgift
3 237 kr/mån
Driftkostnad
501 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klubbacken 18 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mälarhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad (2008) etta med stor uteplats i bästa solläge! Exklusivt badrum med fina materialval. Snyggt kök med vita högblanka luckor och glasmosaik i koppartoner. Trots den fina interiören är ändå lägenhetens största tillgång den underbara uteplatsen som ligger i insynsskyddat söderläge. Här bor man med grönska utanför och idylliska villakvarter nedanför. Fina promenadstråk längs Mälarens strand tar dig till kulturhistoriska pärlor som Lyran, Klubbensborg och Vinterviken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.