Skridskovägen 7 / Västertorp / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
205 743
Boarea
38 kvm
Avgift
2 477 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skridskovägen såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Skridskovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

INDUSTRISTIL BLANDAT MED MODERN DESIGN. UNIK LÄGENHET I OMBYGGD SKOLA MED HÖGT I TAK OCH EN MINUT TILL HÄGERSTENSÅSENS TUNNELBANA. ÖPPEN PLANLÖSNING SAMT STOR SOVALKOV MED PLATS FÖR DUBBELSÄNG.

Mycket ljus och välplanerad 1,5:a med generös takhöjd (ca 2,9m). Optimal planlösning med rymlig sovalkov med garderober och plats för dubbelsäng. Stilrent kök med modern utrustning och matplats för ca 4 personer. Öppen planlösning och ljusa färgval samt genomgående parkettgolv i ek. Stora industrifönster. Rymligt helkaklat badrum. Gott om förvaringsmöjligheter. Trevligt läge med nära till grönområden, affärer, service och kommunikationer. 1 min promenad till tunnelbanestation Hägerstensåsen. Promenadavstånd till Mälaren och Vinterviken. Trevlig förening med lediga p-platser, kostnad 300 kr/mån).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.