Stora Björnens gata 128

Stora Björnens gata 128

Slutpris

3 225 000 kr


Brandbergen— Haninge

Stora Björnens gata 128


Slutpris
3 225 000 kr

Brandbergen— Haninge

Välplanerat radhus med stor uteplats i söderläge!

Välplanerat radhus med stor uteplats i söderläge, lugnt beläget på familjevänliga Stora björnens gata bara ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer. Radhuset erbjuder generösa umgängesytor med social planlösning och en fantastisk uteplats.

Radhuset är disponerat på två plan och på entréplan finner man gäst WC, tvättstuga, sovrum, vardagsrum & kök med utgång till den trevliga uteplatsen. Ytorna i det generösa vardagsrummet kan med fördel utökas genom att ta ner väggen till sovrummet. På övre plan finns tre stora sovrum, badrum samt ett extra rum som idag används som klädkammare, men passar utmärkt som kontor. Från två av sovrummen når man dessutom den generösa balkongen där man kan njuta av utsikten över närområdet.

Barnvänligt och lugnt kvarter med självklar grannsämja och samhörighet. Garage finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

På bekvämt avstånd nås Haninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 25 minuter tar dig till Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Tyresta nationalpark.

Välkommen till ett hem där det bara är att flytta in, trivas och bo!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
30 910 kr/år
Tomtarea
191 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.