Stora Björnens gata 98 / Brandbergen / Haninge

Välplanerat radhus med en härlig altan!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
40 314 kr/år
Totalareal
191 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på stora björnens gata såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Haninge samt även på stora björnens gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta välplanerade radhus med flertalet sovrum och garage i länga. Här finns allt från ett rymligt kök, badrum, gäst-wc, stort och härligt vardagsrum, tre stycken sovrum med möjlighet till fler samt ett stort förråd på tomten. Radhuset har även en väldigt mysig altan i söderläge. Här bor du i ett familjevänligt område med lekplats precis utanför huset, närhet till både skolor och goda kommunikationer samt Torvalla IP.

Varmt välkommen till Stora Björnens Gata 98!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Skolor och barnomsorg

Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.