Granskogsvägen 62

Granskogsvägen 62

Slutpris

5 055 000 kr


Hässelby— Stockholm

Granskogsvägen 62


Slutpris
5 055 000 kr

Hässelby— Stockholm

Populärt parhus i barnvänligt område!

Välkommen till detta trevliga parhus på Granskogsvägen 62 i familjära Hässelby. Detta hus erbjuder 96 välplanerad kvadratmeter med en fantastisk tomt i ostört och bilfritt läge.

Det första vi möts av är en ljus och välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. Direkt till vänster finner vi det ljusa köket med matplats, bra förvaring och arbetsytor. Vidare in i bostaden tar vi oss in till vardagsrummet som går att möblera efter behag med soffgrupp och diverse möblemang. Med stort fönsterparti släpps otroligt mycket ljus in i rummet och skapar trevlig rymd. I anslutning till vardagsrummet är dörren ut till det inglasade uterummet som tillsammans med vardagsrummet skapar trevliga och öppna sällskapsytor. Här finns plats för hela stora familjen och riktigt bra möbleringsmöjligheter med både matplats och loungegrupp. På entréplan finns även en tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare samt ett fräscht badrum med WC, tvättställ och dusch med glasdörrar.

På övre plan finns det två rymliga sovrum, ett allrum och ett badrum. Vi kliver direkt in ett rum som idag disponeras som ett allrum. Här finns det plats för sittmöbel samt tv-möbel och ett fönster som vetter mot husets framsida släpper in ljus. Detta rum går även att nyttja som sovrum med enkla medel. Det första sovrummet är vältilltaget och har ett stort fönsterparti ut mot den lummiga baksidan. Här finns det gott om plats för dubbelsäng samt klädförvaring. Även det andra sovrummet har fönster som vetter mot baksidan samt gott om plats för säng, klädförvaring och skrivbord. Ett vackert furugolv klär samtliga rum på övre plan.

Här bor du i ett lugnt och soligt läge med friköpt tomt. På framsidan av huset finns det en trädäckad uteplats och gräsyta med möjligheter till plantering och lekytor för barnen. Vidare till baksidan av huset finns det en större trädäckad altan i soligt läge. I anslutning till bostaden finns även en carport och ett förråd för ytterligare förvaring.

I området finns flera skolor, förskolor, kommunikationer och Åkermyntans Centrum. Här bor du även granne till vackra grönområden med härliga promenadstråk samt till Mälaren med badplatser och småbåtshamnar. Inte långt ifrån ligger också Vällingby Centrum med ett stort utbud av affärer och restauranger.


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
35 430 kr/år
Tomtarea
346 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Järfälla

Denna parhus på Granskogsvägen såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Granskogsvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Gabriel Nordenhaag

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.