Mellanvägen 1B

Mellanvägen 1B

Slutpris

5 380 000 kr


Fullersta— Huddinge

Mellanvägen 1B


Slutpris
5 380 000 kr

Fullersta— Huddinge

70-talshus i populära Fullersta!

Missa inte chansen att få tag i detta charmiga suterränghus där endast fantasin sätter gränserna. Huset ligger på en höjd i populära och barnvänliga Fullersta där såväl bra skolor, fina naturområden och närhet till kommunikationer mot Stockholm City finns tillgängligt i närområdet och erbjuder något för alla!

På entréplan finns ett av husets fyra sovrum, tvättstuga, mindre wc samt garaget med ingång i huset. Utöver detta finns även ordentligt med plats för förvaring, såväl större som mindre förråd. På övre plan finns utöver tre sovrum ett stort badrum med uttag för central dammsugare och en unik planlösning för ett 70-talshus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar rymd och ett ljust intryck. Här finns dessutom en fantastisk eldstad. Huset är välbevarat och omhändertaget men har ett genomgående moderniseringsbehov.

Utöver huset finns möjlighet att förvärva en obebyggd tomt på den intilliggande fastigheten. Intilliggande tomt har en yta på 687 kvm. Perfekt för dig som drömmer om att bygga ett hus från grunden och vill ha en bostad under tiden.
Säljarna har för avsikt att sälja huset med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
123/70 kvm
Driftkostnad
31 060 kr/år
Tomtarea
958 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-20

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Mellanvägen såldes av oss 2022-10-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Mellanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.