Arrendatorsvägen 2B / Centrala Huddinge / Huddinge

Snyggt renoverad 2:a med balkong!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 788 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arrendatorsvägen såldes av oss 2020-09-11. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Arrendatorsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket fräscha och stora 2:a där det bara är att flytta in och bo! Belägen i populärt område med närhet till allt man behöver samtidigt som man kan njuta av områdets lugn. Närhet finns till såväl smidiga kommunikationer samt utmärkta förskolor och skolor.

Den stora hallen har såväl klädkammare och inbyggda garderober och till lägenheten hör dessutom två förråd. Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats med stilrena ytskikt och moderna färgval. Köket inbjuder till matlagning och här finns även utgången till den härliga balkongen där man kan avnjuta morgonkaffet i solen. Vardagsrummet är minst sagt väl tilltaget och här finns plats för såväl extra matbord eller skrivbordshörna. Badrummet har genomgått stambyte och har de senaste åren även fräschats upp ytterligare av nuvarande ägare.

Brf Paragrafen 7 i Huddinge har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte.

I Huddinge bor du alltid nära vacker natur och möjligheterna till friluftsliv är oändliga. Samtidigt finns all service, restauranger, butiker och mataffärer inom kort avstånd och tack vare den smidiga pendeltågsförbindelsen kommer man in till stan på endast en kvart. Flertalet bussar utgår dessutom härifrån.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.