Bergakungsvägen 15 / Snättringe / Huddinge

Lägenhet med hiss, rymlig inglasad terrass och fönster i två väderstreck.

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
5 210 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergakungsvägen såldes av oss 2019-06-02. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bergakungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Områdets bästa läge? Ljus och trevlig 2:a om 55 kvm med en genomgående planlösning med fri utsikt i två väderstreck. Välplanerat kök med matplats för upp till sex personer, sovrum med garderobsvägg, rymligt duschrum med tvättmaskin och ett vardagsrum med stora fönsterpartier. Den stora inglasade terrassen om hela 14 kvm har fri utsikt över trädtopparna och ett sydvästligt läge. I de platsbyggda odlingslådorna på terrassen finns gott om plats för både grönsaker och blommor. Separat förråd finns till lägenheten. Här kan du njuta av en lugn boendemiljö och fina omgivningar. Mycket välskött förening med bl.a bastu, gym, övernattningslägenhet m.m. Gångavstånd till matbutik och busshållplats. Välkommen till Bergakungsvägen 15.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration