Bergakungsvägen 15 / Snättringe / Huddinge

Lägenhet med hiss, rymlig inglasad terrass och fönster i två väderstreck.

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
5 210 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergakungsvägen såldes av oss 2019-06-02. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bergakungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Områdets bästa läge? Ljus och trevlig 2:a om 55 kvm med en genomgående planlösning med fri utsikt i två väderstreck. Välplanerat kök med matplats för upp till sex personer, sovrum med garderobsvägg, rymligt duschrum med tvättmaskin och ett vardagsrum med stora fönsterpartier. Den stora inglasade terrassen om hela 14 kvm har fri utsikt över trädtopparna och ett sydvästligt läge. I de platsbyggda odlingslådorna på terrassen finns gott om plats för både grönsaker och blommor. Separat förråd finns till lägenheten. Här kan du njuta av en lugn boendemiljö och fina omgivningar. Mycket välskött förening med bl.a bastu, gym, övernattningslägenhet m.m. Gångavstånd till matbutik och busshållplats. Välkommen till Bergakungsvägen 15.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.