Ekedals byväg 98 / Ekedal / Huddinge

Fira midsommar i Ekedal

Slutpris
1 040 000 kr
Boarea
25 kvm
Driftkostnad
8 523 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekedals Byväg såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ekedals Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och moderniserat fritidshus i Ekedal. En av områdets bäste läge och med en av de större tomterna i området. Här har ägaren omsorgsfullt renoverat och skapat en unik atmosfär i huset. Allrummet har en takhöjd upp till nock och ett loft för två bäddar, sovrum med plats för en säng och ett kök med plats för allt du behöver. Stora fönsterpartier ut mot husets trädäckade uteplats med en pergola. Den plana trädgårdstomten erbjuder även ett gästhus och till huset hör även ett vidbyggt förråd/duschdel. Traditionellt midsommarfirande uppskattas av stora som små i Ekedal. För den som inte önskar ha en egen toa lösning finns gemensamt sanitetshus i området. Sommarvatten från 1 maj-30 september. Sommartid betar både hästar och får i hagen bredvid. Närhet till både buss och badsjö i Ådran. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration