Fullerstatorget 14 / Fullersta / Huddinge

Etagelägenhet med suveränt läge nära Huddinge C

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 794 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fullerstatorget såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Fullerstatorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna charmiga och välplanerade etage fyra. Entréplanet rymmer hall kök, badrum och vardagsrum med utgång till en delvis inglasad balkong, På övre planet finns två sovrum med takfönster samt ett allrum ( kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar). Lägenhetens centrala läge med både service, skolor och kommunikationer inom räckhåll gör att både små som stora familjemedlemmar kan njuta av vardagen. Med bara 20 minuters promenad når du stora skogs och strövområden vid Källbrink. Välkommen till Fullerstatorget 14.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Fullersta

Fullersta är ett äldre fridfullt villaområde och Huddinges kulturella centrum med gångavstånd till Huddinge Centrum och till Gömmarens naturreservat. Fullerstas historia och nutid är nära kopplat till Fullersta Gård.

Shopping

Det är gångavstånd till Huddinge Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och servicefunktioner. Fullersta Gård är ett konstcentrum och har utställningar, konstpedagogisk verksamhet, café och föreläsningar.

Sport och fritid

Boende i Fullersta har även gångavstånd till Källbrinks idrottsplats med ett utbud av motionsaktiviteter, bad, m.m. Intill Källbrinks IP hittar man mysiga Cafe Nytorp som ligger precis vid skogen och är perfekt att kombinera med en utflykt, skogspromenad eller cykeltur. I Fullersta parken (där Fullersta Gård ligger) finns en omtyckt lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat med promenad- och naturupplevelser, Fullersta Kvarn m.m.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta via Centrum med pendeltåg till Stockholm C (16 minuter) och buss till Högdalen (T-bana).

Familjeliv

Fullersta har flera förskolor, två grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.

Tips & inspiration