Kvarnvretesvägen 11 / Gladö Kvarn / Huddinge

Sjötomt med eget fiskevatten i Gladö Kvarn.

Slutpris
4 370 000 kr
Boarea
48 kvm
Tomtarea
1 940 kvm
Totalareal
3 235 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på kvarnvretesvägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på kvarnvretesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gladö Kvarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet att förvärva en sjötomt med fiskevatten, egen brygga och strandlinje. På fastigheten finns idag en sommar och fiskarstuga som är charmiga på alla sätt och vis. Den generösa glasverandan vetter ut mot vattnet, vardagsrum med öppen spis, kök och sovrum. Husets nedre plan har gott om utrymmen och alla rum med klinkergolv. Här finns även en mulltoa.Den sluttande och barrskogs klädda tomten ligger vackert på en återvändsgata och med fri utsikt mot sjön. För dig som vill bygga nytt se aktuell detaljplan.
För den som önskar går det bra att åka ut och titta på tomten på egen hand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gladö Kvarn

Natursköna Gladö Kvarn är ett expansivt område där kommunalt V/A är påbörjat. På Huddinge kommuns hemsida finns mycket bra information om detaljplan och gatubyggnadskosnader m.m.

Affärer och Restauranger

Närmaste butikscentrum är Huddinge centrum, ca 8 min med bil samt Länna eller Haninge centrum, ca 15 min med bil.

Mitt i naturen

Kvarnsjön med friluftsbad, sommarkiosk och tennisbana ligger i närheten. I Kvarnsjön finns både kräftor och inplanterad fisk. Sundby Gård med motionsslingor och rekreation ligger några minuters bilresa bort. Här finns stora skogsområden med bär och svamp.

Kommunikation

Buss 709 till Huddinge Centrum. Med bil tar det ca 8 minuter till Huddinge C.

Skolor

Närmaste skola är Balingsnässkolan med åk F-9 samt även särskola F-10.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.