Lännavägen 105 / Balingsnäs / Huddinge

Högt fritt läge i Balingsnäs

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea/biarea
141/14 kvm
Driftkostnad
40 900 kr/år
Totalareal
1 596 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Lännavägen såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Lännavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balingsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa söker köpare som älskar att renovera och planera. 2 plans villa med insynsskyddat, högt fritt läge på kuperad naturtomt. Entréplanet erbjuder allrum, kök med utgång till trädgården, wc, grovkök samt förrådsutrymmen. Övre planet: Vardagsrum med både öppen spis och utgång till balkong, tre ordentliga sovrum samt ett duschrum. Tomten har även plana delar att njuta av. Härifrån har du närhet till skolor, naturområden och kommunikationer. Hjärtligt välkomna. Fastigheten kommer inte att säljas före utsatt visningsdag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Balingsnäs

I lugna Ballingsnäs finner man närhet till natur, dagis, skola och utmärkt kommunalservice inom räckhåll.

Huddinge C - endast 10 minuter bort

Huddinge C är ett levande centrum och här samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal.

Sport och fritid

Vill du koppla av tar du dig med enkelhet ut till den natur som Huddinge erbjuder. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen och närmast Balingsnäs hittar du Orlångens naturreservat, och har cykelavstånd till Sundby friluftsområde.. I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko/spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro.

Kommunikation

Det är endast 10 minuter till Huddinge Centrum med brett serviceutbud och pendeltågskommunikationer till bl.a Stockholm Central. Utmärkt busskommunikation finns med tät trafik mot kommunens olika delar såväl som Haninge, Länna och Skärholmen.

Skolor och barnomsorg

Här finner du bland annat förskolan Balingsnäs, grundskolan Balingsnässkolan och Sjödalsgymnasiet i Huddinge. För mer information kring skolor och barnomsorg, surfa gärna in på: http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.