Patron Pehrs väg 17 / Centrala Huddinge / Huddinge

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
6 393 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Patron Pehrs Väg såldes av oss 2017-10-06. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Patron Pehrs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Huddinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo bekvämt med ypperligt läge!

Högst upp i huset med härlig, stor balkong som vetter in mot föreningens gemensamma grönskande innergård. Hiss finns såklart samt ett rejält vindsförråd, dit hissen går hela vägen upp. Lägenheten är genomgående, ljus och mycket välplanerad. Samtliga rum upplevs rymliga och förvaringsproblematiken är löst genom en stor klädkammare, praktiskt placerad mitt emellan de båda sovrummen. med rymligt vardagsrum, Samtliga ytskikt är av äldre modell.

Brf Trädgården är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation hittar du precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration