Skyttetorpsvägen 3

Skyttetorpsvägen 3

Slutpris

6 150 000 kr


Solgård— Huddinge

Skyttetorpsvägen 3


Slutpris
6 150 000 kr

Solgård— Huddinge

Familjevilla med äldre charm och pool i Solgård

Familjen har omsorgsfullt renoverat huset genom åren och skapat en trivsam atmosfär såväl ute som inne. Huset som är beläget på en soldränkt tomt har hela sex rum varav fyra sovrum fördelat på tre plan. Entréplanet erbjuder ett stort och rymligt vardagsrum med matsalsdel, öppen spis, duschrum med wc och ett kök med matplats. Härifrån nås den rymliga balkongen via dubbla altandörrar från vardagsrummet. Badtunnan är belägen på husets insynsskyddade baksida. Övre planet har tre fina sovrum med snedtak och ett allrum. Nedre planet som är i souterräng har både dusch, bad, tvättstuga, ytterligare ett sovrum, förråd och utgång till poolområdet. Hela huset har kontinuerligt renoverats och moderniserats och de största renoveringarna har utförts under 2000 talet. Det fina läget i området och med all bekvämlighet inom räckhåll, gör att hela familjen kan njuta många år framöver i huset.


Boarea/biarea
105/63 kvm
Driftkostnad
32 573 kr/år
Tomtarea
1 222.3 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-20

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Skyttetorpsvägen såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Skyttetorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.