Sök Meny
Såld

Huddinge - Flemingsberg / Terapivägen 18 C

Välkommen till denna högt belägna tvåa med stor potential! När du kommer in i hallen möts du av ljusa väggar och mängder med förvaring för att göra vardagen enklare. Från hallen når du direkt det helkaklade badrummet i ljusa toner och med ett härligt badkar. Rymligt ljust tapetserat sovrum med plats för de mesta så som dubbelsäng, klädförvaring och skrivbord. Köket med utrymme för matplats ger en retrokänsla. Hela köket är i original och fortfarande i bra skick. Vardagsrummet nås från både hall och kök och här utmärker sig ljusinsläppet och den halvmåneformade inglasade balkongen som bjuder in till sena kvällar och vidsträckt utsikt. Vardagsrummet har parkettgolv i original samt ljust tapetserade väggar. I vardagsrummet finns möjlighet att dela av för att således få ett extra sovrum. Förslag presenteras i alternativ planlösning nedan. Tillträde kan ske omgående.

Terapivägen 18 C tillhör en populär förening i expansivt område. Här har du närhet till pendeltåg, SJ-tåg, ICA Maxi och Flemingsbergs centrum. Även Huddinge sjukhus samt Södertörns högskola finner du ett stenkast bort.

Sponsrade länkar
Huddinge / Flemingsberg
Terapivägen 18 C
Slutpris: 1 776 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 4 398 kr/mån
Driftkostnad: 267 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 7 av 11 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Terapivägen

Andra liknande sålda bostäder