Sök Meny
Såld

Huddinge - Flemingsberg / Terapivägen 18 C

Välkommen till denna högt belägna tvåa med stor potential! När du kommer in i hallen möts du av ljusa väggar och mängder med förvaring för att göra vardagen enklare. Från hallen når du direkt det helkaklade badrummet i ljusa toner och med ett härligt badkar. Rymligt ljust tapetserat sovrum med plats för de mesta så som dubbelsäng, klädförvaring och skrivbord. Köket med utrymme för matplats ger en retrokänsla. Hela köket är i original och fortfarande i bra skick. Vardagsrummet nås från både hall och kök och här utmärker sig ljusinsläppet och den halvmåneformade inglasade balkongen som bjuder in till sena kvällar och vidsträckt utsikt. Vardagsrummet har parkettgolv i original samt ljust tapetserade väggar. I vardagsrummet finns möjlighet att dela av för att således få ett extra sovrum. Förslag presenteras i alternativ planlösning nedan. Tillträde kan ske omgående.

Terapivägen 18 C tillhör en populär förening i expansivt område. Här har du närhet till pendeltåg, SJ-tåg, ICA Maxi och Flemingsbergs centrum. Även Huddinge sjukhus samt Södertörns högskola finner du ett stenkast bort.

Sponsrade länkar
Huddinge / Flemingsberg
Terapivägen 18 C
Slutpris: 1 776 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 4 398 kr/mån
Driftkostnad: 267 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 7 av 11 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Terapivägen