Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Järfälla / Bolinder Strand
Kristoffer Huldts Väg 12
Boarea: 149 kvm
Avgift: 8 667 kr/mån
Rum: 6 rum, varav 5 är sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)

Järfälla - Bolinder Strand / Kristoffer Huldts Väg 12

Bästa läget vid Mälarens strand!

Kommande under våren 2017. Välkommen till en fantastisk lägenhet med bästa läget vid Mälarens strand. Lägenheten har idag tre sovrum och ett mycket stort vardagsrum som lätt kan avdelas till ytterligare ett eller två sovrum. Här har man en enastående utsikt över vattnet med båtarna i förgrunden. Stor, delvis inglasad uteplats samt liten trädgård i markplan. En kort promenad tar dig upptill Kallhälls centrum. Kommer ut till försäljning våren 2017. Anmäl gärna ditt intresse redan nu.


Provmöblera
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Ekparkett och vita väggar. Avhängningsmöjligheter. FÖRRÅD SOVRUM Ekparkett och vita väggar. SOVRUM Ekparkett och vita väggar. BADRUM Helkaklat med wc och dusch. Tvättmaskin och torktumlare. GÄST-WC Klinker och vitmålade väggar. WC och handfat. SOVRUM Ekparkett och vita väggar. Rymlig klädkammare. FÖRRÅD KÖK Ekparkett och vita väggar. Vita köksluckor, vitt kakel ovan bänkskiva av laminat. Kyl, frys. häll, ugn(2014), mikro, diskmaskin(2016). Plats för matbord. Öppen planlösning med vardagsrummet. VARDAGSRUM Ekparkett och vita väggar. Utgång till den delvis inglasade altanen och trädgården. Fantastisk utsikt över Mälaren. Om man har behov av fler sovrum kan man med enkelhet dela av det till ytterligare två.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  149 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  6 rum, varav 5 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2006
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme och frånluftsventilation.
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  112 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-12-08
TV- och Internetanslutning
 • Kabel-TV 8 favoriter hos ComHem samt analoga kanaler. Telefonabonnemang, du betalar endast samtalsavgifter. Bredband 100 MBit från ComHem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns ett flertal parkeringsplatser, både med och utan el-stolpe. Dessutom finns det garage, Alla medlemmar har rätt till en plats. Kan dock vara en kortare kö beroende på vad man önskar. I mån av lediga platser finns det möjlighet att hyra två stycken. Den ena ska dock vara ute och den andra i garaget. Ska återlämnas om det kommer in en ny medlem som behöver en plats och det finns kö. Garage kostar 750 kr/mån och p-plats med el 250 kr/mån. Föreningen har två stycken gästparkeringar där det krävs giltigt p-tillstånd. I området finns det flera gästparkeringar både fria och avgiftsbelagda.
Ekonomi
 • Avgift
  8 667 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  2,995800
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-02-15.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Måsen. I föreningen finns 51 lägenheter.
Området
 • Bolinder Strand i Järfälla är ett relativt nytt bostadsområde med en rad oslagbara kvaliteter. Här kan du bo med Mälarens vatten på badrocksavstånd, samtidigt som du har nära till Kallhälls centrum och pendeltåg som snabbt tar dig in till Stockholm C. I Bolinder Strand finns ett stolt arkitektoniskt kulturarv att värna om. De gamla tegelbyggnaderna med sina karaktäristiska trappstensgavlar är ett signum för området. I Bolinder Strand lever du mitt i länken mellan det gamla och nya. Och för att skapa en så vacker boendemiljö som möjligt väver Bolinder Strands arkitektur samman gammalt och nytt i väl utvalda designelement. FÖRSKOLA OCH SKOLOR Järfälla har tjugo kommunala grundskolor och fyra fristående. I var och en av de fyra kommundelarna finns en-två skolor för årskurs 6-9. Några av skolorna har profilerat sig med klasser i musik eller idrott. Det finns även en skola med undervisning på engelska. För mer information gå in på kommunens hemsida: http://www.jarfalla.se NÄRSERVICE Inom gångavstånd ligger Kallhälls centrum där du finner bland annat livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, bibliotek och apotek. Ett större utbud av butiker finns i Jakobsbergs Centrum, cirka 7 km bort, där du även finner restauranger, biograf, konsthall och bibliotek. IKEA och Quality Outlet i Barkarby ligger också i närheten. Friskis & Svettis ligger inhyst i de gamla fabrikslokalerna. I det fd badhuset huserar Järfällas och förmodligen Stockholms bästa lunchrestaurang Wallins Spis. NATUR Trots Bolinder Strands närhet till Stockholm finns stora naturområden att utforska. Öster om E18 finns Järvafältet och Molnsätras naturreservat med sina kor ute på bete. Även Översjön med möjlighet till fiske och bad ligger i området. Väster om järnvägen ligger Görvälns naturreservat med sin närhet till vattnet. I Norra Stäket finns Ängsjö friluftsområde med stora gräsytor för alla somriga aktiviteter, kanotuthyrning motionsspår, skidspår, bad och mycket mer. I Kallhäll finns två badplatser vid Mälaren, Bonäsbadet och Kallhällsbadet. Kallhällsparken är ett mindre grönområde i närheten av centrum med fågeldamm invigd 1992. Där finns bl.a en handikappanpassad lekpark invigd 2008 samt flera stora gräsmattor där det ofta spelas fotboll på sommaren.
 • Kommunikationer
  Från Bolinder Strand tar du dig snabbt till Stockholm City med bil eller pendeltåg. Endast tio minuters gångväg från Strandtorget ligger pendeltågsstationen varifrån resan till storstaden tar ungefär 20 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.