Knektvägen 1, 5 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

FIN 1:A MED INGLASAD BALKONG I VÄST!

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
110 063
Boarea
41 kvm
Avgift
2 346 kr/mån
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knektvägen 1, 5 tr såldes av oss 2014-06-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a om 41 m² med inglasad balkong i högt fritt västerläge! Hall med 5 st. garderober och plats för en arbetshörna, fint och ljust IKEA kök fr -06 med induktionshäll, köksbänk, blandare och varmluftsugn fr -12, trevlig matplats i köket och ett rymligt vardagsrum med plats för sovdel och umgängesyta. Duschrummet har våtrumsmatta/våtrumstapet och plats för badkar. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, trevlig grön gård med grillplats finns. Ett stenkast till buss och p-tåg med 15 min trafik till Stockholm City och Bålsta. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Låg avgift! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.