Melofonstigen 2, 3 tr / Södra Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
136 696
Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 018 kr/mån
Driftkostnad
270 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
6-våningshus
Såld
2014-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Melofonstigen 2, 3 tr såldes av oss 2014-01-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin och hemtrevlig 2:a med uppskattad planlösning! Entré med praktiskt klinkergolv, hall med häftig fondvägg av sten och ingång till rymlig klädkammare, bra sovrum utan insyn, badrum med badkar och tvättmaskin, vitt kök med rejäl matplats i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet. Stor härlig balkong med trätrall och morgonsol. Ett vindsförråd hör till lägenheten. På bekvämt avstånd till natur, stormarknad, golfbana, skola, förskola och buss till Kungsängen centrum. Över 11 000 kr i inre reparationsfond! Lugnt läge i en populär och stabil förening!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.