Prästhagsvägen 13, 1tr / Strandvägsområdet / Kungsängen / Upplands-Bro

Ljus hörn-2:a med balkong och närhet till pendeltåg, Mälaren och centrum!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
3 905 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästhagsvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Prästhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandvägsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad 2:a med närhet till Mälaren, pendeltåg och centrum! Lägenheten har en bra planlösning med yteffektiv loftsäng, allrum/kök har en social planlösning och utgång till en rymlig balkong med Mälarutsikt. Trevlig förening med bra gemenskap. Parkeringsplats följer med lägenheten, gästparkering finns.

Föreningen har till sitt förfogande en båtplats samt brygga i Mälaren 75 meter från huset. Nära Kungsängen centrum med diverse butiker, allmänservice, restauranger etc. Buss och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd, resan tar ca. 27 minuter med pendeltåget in till Stockholms Central och går i kvartstrafik. Promenadavstånd till badplatser, båtplats och fina natur- och strövområden. Två externa förråd i samma byggnad. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration