Saltstigen 12 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

Trivsamt radhus i barnvänligt område med kort promenad till naturen och Lillsjön!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
42 801 kr/år
Tomtarea
177 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-09-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Saltstigen såldes av oss 2018-09-30. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Saltstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast ca 250 meter från Lillsjön och med skogsparti som närmaste granne finns detta trevliga radhus för dig som önskar nå naturen och sjö på kort promenad från hemmet. Perfekt boende för barnfamiljen eller paret som önskar ett lättskött, trivsamt boende. Möjlighet att göra om allrum till ytterligare 2 sovrum vilket ger 4 sovrum om så önskas. Inglasat uterum om ca 12 kvm på trädgårdssida förlänger vår/höstsäsongen. Två bra duschrum, ett på respektive våningsplan. Stilrent kök från Balingslöv med matplats i burspråk. I samfällighetsavgiften ingår det mesta förutom hushållselen. Fiber finns indraget i fastigheten. Garage i länga. Endast ett par hundra meter till förskola och skola (F-3). Busshållplats finns i området som tar dig till Kungsängen centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration