Sven Beckmans väg 44 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

TOPPSKICK! SMAKFULLT!

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
157 250
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
25 738 kr/år
Tomtarea
281 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Sven Beckmans väg 44 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kungsängens finaste parhus!? Vågar nog påstå detta! Varmt välkommen till Sven Beckmans väg 44! Totalrenoverat 2012-2014, otroligt smakfullt och mycket omsorgsfullt genomfört! Kök fr -12, duschrum fr -14, badrum fr -14, tvättstuga fr -12, värmepanna fr -14, rakt igenom ny maskinpark -13/-14, ja listan kan göras lång! Utekök, dubbla väl tilltagna altaner, den ena med tak och den andra med belysning, breddad uppfart etc. Mysig baksida med stenmurar, gräsmatta, häck m.m. och ett kanonläge mot skogsparti. Egen carport och delvis isolerat förråd i anslutning. Öppen fiber är indraget i huset! P-plats för 2 bilar samt 1 p-plats i carport. Mycket barnvänligt område med lekpark och kort promenad ner till härliga Lillsjön med gemensam brygga och bad. Även nära större badplats, natur, buss, förskola och Lillsjöskolan. Besiktigat och energideklarerat. Tillträde i mars/april eller enligt ö.k. Missa inte detta hus - väl mött!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.