Mittvägen 1 L, 2 tr / Bergsätra / Lidingö

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
175 092
Boarea
53 kvm
Avgift
3 571 kr/mån
Driftkostnad
325 kr/mån
Såld
2014-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mittvägen 1 L, 2 tr såldes av oss 2014-05-02. Se alla våra försäljningar i Lidingö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISAS FREDAG 11/4 KL 12.30!! I vacker fastighet uppförd 1914 finner Ni denna charmiga och ljusa 2:a! Fastigheten är högt belägen med en underbar utsikt över Stockholms inlopp och vår huvudstad på andra sidan vattnet. Bostaden präglas av ljusa ytskikt och bevarade detaljer från byggåret såsom vackra spröjsade fönsterpartier, djupa fönsternischer och pardörrar. Trevlig planlösning med fönster i två väderstreck och bra storlek på alla rum. Belägen i vackert villakvarter med grönskande omgivning och flera uteplatser på gården. Bekvämt boende med garage och parkeringsplatser intill huset. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.