Sök Meny
Såld

Nacka - Henriksdal / Henriksdalsringen 107

Yteffektiv etta i högt och ostört läge mot vacker och grönskande innergård!

Välkomna till en trivsam och välplanerad etta i högt, ostört läge i innerstadsnära Henriksdal. Här erbjuds mycket smart förvaring i flertalet hallgarderober, ett toppfräscht och helkaklat badrum med badkar, kommod och tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med sovalkov samt plats för stor soffa och TV-möbel. I det charmiga vinkelköket i vitt originalutförande finns ett stort fönster i sydvästläge som ger ett kraftigt ljusflöde. Södermalms innerstadspuls nås på några minuter med lättillgänglig lokaltrafik eller bil. På sex trappor bor ni dessutom hela 65 meter över havet.

Utanför dörren finner du en enorm, grön och lummig innergård med lekplatser, fotbollsplan, förskola med mera. Utanför porten finns 53:ans buss, och med raska steg nås snabbt Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom lätt att trivas i barnvänliga Henriksdal.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nacka / Henriksdal
Henriksdalsringen 107
Slutpris: 2 410 000 kr
Boarea: 40 kvm
Avgift: 2 520 kr/mån
Driftkostnad: 240 kr/mån
Rum: 1 rum (1 sovrum)
Våning: 6 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Henriksdalsringen