Henriksdalsringen 107 / Henriksdal / Nacka

Yteffektiv etta i högt och ostört läge mot vacker och grönskande innergård!

Slutpris
2 410 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 520 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en trivsam och välplanerad etta i högt, ostört läge i innerstadsnära Henriksdal. Här erbjuds mycket smart förvaring i flertalet hallgarderober, ett toppfräscht och helkaklat badrum med badkar, kommod och tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med sovalkov samt plats för stor soffa och TV-möbel. I det charmiga vinkelköket i vitt originalutförande finns ett stort fönster i sydvästläge som ger ett kraftigt ljusflöde. Södermalms innerstadspuls nås på några minuter med lättillgänglig lokaltrafik eller bil. På sex trappor bor ni dessutom hela 65 meter över havet.

Utanför dörren finner du en enorm, grön och lummig innergård med lekplatser, fotbollsplan, förskola med mera. Utanför porten finns 53:ans buss, och med raska steg nås snabbt Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom lätt att trivas i barnvänliga Henriksdal.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration