Norruddsvägen 19 / Norra Sorunda / Nynäshamn

Charmigt fritidshus i härlig miljö!

Slutpris
1 245 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
19 200 kr/år
Totalareal
556 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norruddsvägen såldes av oss 2019-05-05. Se alla våra försäljningar i Norra Sorunda samt även på Norruddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sorunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset är disponerat på ett plan och har en genomtänkt planlösning med ett sovrum, matplats som kan göras om till ett sovrum, härlig braskamin för de mysiga vinterkvällarna samt ett allrum som bjuder in en till den härliga altanen där man kan njuta av långa grillmiddagar med släkt och vänner. På tomten finns dessutom goda förvaringsmöjligheter i förrådsboden.

Promenadavstånd till vackra Vädersjön där sångsvanen, tranan och lärkfalken hör till de bofasta fåglarna. Fin utsikt över sjön får man från det hisnande branta Vädersjöberget som stupar nästan lodrätt ner i vattnet på sjöns östra sida.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration