Norruddsvägen 19

Norruddsvägen 19

Slutpris

1 245 000 kr


Norra Sorunda— Nynäshamn

Norruddsvägen 19


Slutpris
1 245 000 kr

Norra Sorunda— Nynäshamn

Charmigt fritidshus i härlig miljö!

Huset är disponerat på ett plan och har en genomtänkt planlösning med ett sovrum, matplats som kan göras om till ett sovrum, härlig braskamin för de mysiga vinterkvällarna samt ett allrum som bjuder in en till den härliga altanen där man kan njuta av långa grillmiddagar med släkt och vänner. På tomten finns dessutom goda förvaringsmöjligheter i förrådsboden.

Promenadavstånd till vackra Vädersjön där sångsvanen, tranan och lärkfalken hör till de bofasta fåglarna. Fin utsikt över sjön får man från det hisnande branta Vädersjöberget som stupar nästan lodrätt ner i vattnet på sjöns östra sida.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
19 200 kr/år
Tomtarea
556 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.