Bangårdsgatan 5, Hiss

Bangårdsgatan 5, Hiss

Slutpris

2 250 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bangårdsgatan 5, Hiss


Slutpris
2 250 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Hörnlägenhet med hiss mitt i centrala Norrtälje, näst högst upp i huset!

Välkommen till Bangårdsgatan 5 och den mycket efterfrågade föreningen Terrassen 1. Ett omtyckt 55 + boende mitt i centrala Norrtälje uppfört av JM 2008. Här bor du komfortabelt med både hiss och garage i huset. Föreningen har en övernattningslägenhet med kökspentry och bastu som dina gäster kan hyra. Här finns också en fin gemensam tvättstuga och en samlingslokal för möten eller att hyra för kalas. Garage med hiss hela vägen ner från lägenheten finns att hyra för 800 kr/mån, just nu finns en ledig plats. Bredband och kabel - tv är inkluderat via Telia i månadsavgiften, likaså uppvärmning och varm/kallvatten. Separat förråd hör till lägenheten.

Hissen tar dig bekvämt näst högst upp i där lägenheten om hela 69 m² ligger fint på hörnet med ett makalöst fint ljusinsläpp med stora fönster från två håll. Genomgående en ljus och trivsam bostad där det stora vardagsrummet och köksdelen verkligen är något utöver det vanliga. Här kommer ljuset från två håll och plats finns för både soffgrupp och stor matsalsmöbel. Härifrån när man den inglasade balkongen med härlig morgonsol. Här finns också ett stort helkakalt badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med skjutdörrsgarderob och praktisk klädkammare. Här bor nära till allt med fint cityläge, invid Norrtäljes nya mötesplats i hamnen med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast någon minuters promenad bort.

Här är det många som väntar länge på att en bostad ska bli till salu, kanske är det din tur denna gång?


Boarea
69 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.