Flygaregatan 3H Lgh 1301 / Flygfältet / Norrtälje

Rymlig 1:a med med hiss och balkong!

Slutpris
525 000 kr
Referensnummer
33 666
Boarea
45.8 kvm
Avgift
3 928 kr/mån
Driftkostnad
220 kr/mån
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flygaregatan 3H Lgh 1301 såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flygfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 1:a (boa 45,8 kvm) med riktigt kök, rymligt rum med möjlighet till alkov, rejält badrum och hall med flera garderober. Bekvämt med hiss och trevligt med balkong med fin utsikt. Lägenheten ligger i ett etablerat kvarter med en grönskande innergård. Carport med förråd ingår i avgiften. Väl utrustad tvättstuga och cykelförråd finns i entréplanet i samma hus. Läs mer om föreningen på: www.brfflygaren.se. Nära handelstorg med bland annat matbutik, klädaffärer samt mycket annat, dagis, sportcentrum, lokalbuss och pendlingsbussar mot Stockholm. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.