Grindbyvägen 12 / Grovstanäs / Norrtälje

Ett mysigt fritidshus på en fin naturtomt

Slutpris
1 320 000 kr
Boarea
46 kvm
Driftkostnad
10 621 kr/år
Tomtarea
2 201 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grindbyvägen såldes av oss 2017-02-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grovstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett charmigt fritidshus med en fin naturtomt och med närhet till båtvikar och bad. En skyddad altan framför huset i soligt läge och ytterligare en altan på sidan av huset under tak. Huset rymmer ett allrum och kök i öppen planlösning samt två sovrum. I gästhuset som är på ca 15 kvm finns ytterligare sängplatser. Andel i båtföreningen ingår och berättigar till båtplats om 2,5 m.

Grovstanäs är ett populärt och välordnat fritidshusområde med badplats och tre båthamnar. Här finns även fotbollsplan som klipps på sommaren. Med båt från Västerfjärden kommer man till bl.a. till Ängsö, Högmarsö och Furusundsleden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration