Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grind / Grindvägen 20A

4:a i gavelläge med fina vyer

I denna härliga gavelfyra på 96 kvm, på fjärde våningen i populära området Grind, bor du bra med rejäla ytor och renoverat (2014) duschrum resp. wc. Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, vackra glasdörrar mot hallen samt originalparkett. Utsikten mot gärdet är både fri och rogivande. Ett stort sovrum och två mindre, lämpar sig bra för familjen eller som plats för gäster. Vid köket finns en balkong med tak i skyddat läge och dess stora fönster ger ett bra ljusinsläpp i rummet. Rymlig hall och stor klädkammare i anslutning till det stora sovrummet, är bara några av bostadens fördelar. Lägenheten har renoveringsbehov, så möjlighet finns att sätta sin egen prägel.

Förvaring finns det gott om och till lägenheten hör ett stort och ett mindre förråd i källaren.

Området Grind ligger endast på kort cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna och här går bussen bara ca 75 meter från huset. En kort promenad ner till Norrtäljeviken och promenadstråken i området är fantastiska. Mataffär på endast 10 min avstånd till fots och samma sak gäller skola. Förskola finns till och med i grannhuset. En välskött och omtyckt förening. Gå gärna in och läs på http://www.brfangsbyle.se/

Välkommen på visning och planera vad just du kan göra med denna bostad!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grind
Grindvägen 20A
Slutpris: 1 510 000 kr
Boarea: 96,5 kvm
Avgift: 4 112 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Grindvägen