Grindvägen 20A / Grind / Norrtälje

4:a i gavelläge med fina vyer

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea
96,5 kvm
Avgift
4 112 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2017-07-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I denna härliga gavelfyra på 96 kvm, på fjärde våningen i populära området Grind, bor du bra med rejäla ytor och renoverat (2014) duschrum resp. wc. Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, vackra glasdörrar mot hallen samt originalparkett. Utsikten mot gärdet är både fri och rogivande. Ett stort sovrum och två mindre, lämpar sig bra för familjen eller som plats för gäster. Vid köket finns en balkong med tak i skyddat läge och dess stora fönster ger ett bra ljusinsläpp i rummet. Rymlig hall och stor klädkammare i anslutning till det stora sovrummet, är bara några av bostadens fördelar. Lägenheten har renoveringsbehov, så möjlighet finns att sätta sin egen prägel.

Förvaring finns det gott om och till lägenheten hör ett stort och ett mindre förråd i källaren.

Området Grind ligger endast på kort cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna och här går bussen bara ca 75 meter från huset. En kort promenad ner till Norrtäljeviken och promenadstråken i området är fantastiska. Mataffär på endast 10 min avstånd till fots och samma sak gäller skola. Förskola finns till och med i grannhuset. En välskött och omtyckt förening. Gå gärna in och läs på http://www.brfangsbyle.se/

Välkommen på visning och planera vad just du kan göra med denna bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration