Kubbhöjden 8

Kubbhöjden 8

Slutpris

2 050 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Kubbhöjden 8


Slutpris
2 050 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Drömlikt fritidshus med insynsskyddad tomt

På Kubbhöjden 8 i pittoreska Grovstanäs finns nu ett fritidshus utöver det vanliga till salu. Detta hus har det mesta... Stort härligt kök (renoverat 2014) med en generös matplats, vardagsrum med tak öppet upp i nock och en vacker braskamin, kaklat duschrum och två sovrum. Huset andas känsla och trivsamhet. Här firas midsommar liksom jul då huset är vinterbonat, med egen brunn och separett.
Tomten är ytterst insynsskyddad och ligger i hörnläge. Här njuter man av sommarens värme på den soliga altanen i söderläge samt ett dopp i poolen som är uppsatt på ett trädäck några steg bort.

Grovstanäs ligger drygt 1,5 mil från Norrtälje och är särskilt omtyckt för dess kuperade mark som ger tomterna avskilda lägen samt den välskötta samfälligheten med två fina båthamnar. Denna fastighet har båtplats vid den stora hamnen.

Välkommen på visning för att få chansen att uppleva detta hus i verkligheten!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
22 030 kr/år
Tomtarea
2 185 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.