Kvisthamragatan 7 B / Kvisthamra / Norrtälje

5:a med utmärkt läge

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
113,5 kvm
Avgift
6 369 kr/mån
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvisthamragatan såldes av oss 2017-05-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kvisthamragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Femrummare i utmärkt läge med kort promenad ner till centrum av stan men ändå lugna och grönskande omgivningar. 113,5 kvm fördelat på två sovrum, bibliotek, matsal, vardagsrum, kök, duschrum samt gästtoalett. För en som önskar fler sovrum kan bibliotek eller matsal göras om till sovrum.
Balkong i söder mot den trevliga innergården. Öppen spis i vardagsrummet. Till bostaden hör vindsförråd, källarförråd samt matkällare. Bilplats går att få.
Optimalt läge nära stadskärnan med idylliska trähus, butiker, restauranger, konst, evenemang och museer året runt. Endast 5 minuters promenad till Norrtäljeviken och strandpromenad i Societetsparken. Kvisthamraskolan är belägen intill föreningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration