Sök Meny
Såld

Norrtälje - Kvisthamra / Kvisthamragatan 7 B

5:a med utmärkt läge

Femrummare i utmärkt läge med kort promenad ner till centrum av stan men ändå lugna och grönskande omgivningar. 113,5 kvm fördelat på två sovrum, bibliotek, matsal, vardagsrum, kök, duschrum samt gästtoalett. För en som önskar fler sovrum kan bibliotek eller matsal göras om till sovrum.
Balkong i söder mot den trevliga innergården. Öppen spis i vardagsrummet. Till bostaden hör vindsförråd, källarförråd samt matkällare. Bilplats går att få.
Optimalt läge nära stadskärnan med idylliska trähus, butiker, restauranger, konst, evenemang och museer året runt. Endast 5 minuters promenad till Norrtäljeviken och strandpromenad i Societetsparken. Kvisthamraskolan är belägen intill föreningen.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Kvisthamra
Kvisthamragatan 7 B
Slutpris: 3 225 000 kr
Boarea: 113,5 kvm
Avgift: 6 369 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 (1,5 trappa upp) av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Kvisthamragatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.