Sök Meny
Såld

Norrtälje - Kvisthamra / Kvisthamragatan 7 B

5:a med utmärkt läge

Femrummare i utmärkt läge med kort promenad ner till centrum av stan men ändå lugna och grönskande omgivningar. 113,5 kvm fördelat på två sovrum, bibliotek, matsal, vardagsrum, kök, duschrum samt gästtoalett. För en som önskar fler sovrum kan bibliotek eller matsal göras om till sovrum.
Balkong i söder mot den trevliga innergården. Öppen spis i vardagsrummet. Till bostaden hör vindsförråd, källarförråd samt matkällare. Bilplats går att få.
Optimalt läge nära stadskärnan med idylliska trähus, butiker, restauranger, konst, evenemang och museer året runt. Endast 5 minuters promenad till Norrtäljeviken och strandpromenad i Societetsparken. Kvisthamraskolan är belägen intill föreningen.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Kvisthamra
Kvisthamragatan 7 B
Slutpris: 3 225 000 kr
Boarea: 113,5 kvm
Avgift: 6 369 kr/mån
Rum: 5 rum (2-4 sovrum)
Såld: 2017-05-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Kvisthamragatan