Svanbergavägen 24 / Svanberga / Norrtälje

Hemtrevlig villa i Svanberga

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
178 kvm
Driftkostnad
37 337 kr/år
Tomtarea
1 177 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-07-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Svanbergavägen såldes av oss 2017-07-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Svanbergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svanberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor och hemtrevlig villa i populära Svanberga! Här ryms hela familjen på två plan med totalt fem sovrum och två badrum. Fina sällskapsytor på båda plan och fantastisk förvaring, precis det en barnfamilj behöver. Nedre plan består av en rymlig hall, kök med stor matplats och platsbyggt skafferi samt utgång till altanen. Vardagsrum med kamin och plats för både soffgrupp och mer därtill, helkaklat badrum, tvättstuga/groventré samt två sovrum. I stora sovrummet har en del gjorts om till garderobssektion som är en dröm för den med modeintresse! Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum då taket utrustats med häftiga detaljer.
På övre plan hittar ni ett stort allrum, två mindre sovrum, ett större med plats för dubbelsäng, duschrum, bastu och ännu mer förvaring.
Stora delar av nedre plan samt stora sovrummet på övre plan har ytskiktsrenoverats under de senaste sju åren, och nu har nästa ägare möjlighet att sätta sin egen prägel på resten.

En härlig trädgårdstomt som gränsar mot allmänning och kan bli en riktig drömtomt! På fastigheten finns även ett garage som är i renoveringsbehov och på uppfarten får ni plats för två bilar. På denna lugna gata kan barnen lära sig cykla och hitta nya vänner.

I Svanberga finns skola (F-9), dagis, pizzeria, gästgiveri och mycket mer. Till förskolan är det endast några minuters promenad. God kommunikation till Norrtälje med buss.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration